Mr. M.F.J.J.M. Tijssen (Marcel)

Mr. M.F.J.J.M. Tijssen (Marcel) is afgestudeerd in het Nederlandse recht in 1982 aan Radboud Universiteit in de vakken Personen -en Familierecht, Arbeidsrecht en Verzekeringsrecht. Hij heeft van 1983 tot en met 1985 Fiscaal Recht aan de Universiteit Brabant gestudeerd. In 1997 heeft hij zich gespecialiseerd aan de Grotius Academie in het aansprakelijkheidsrecht, als letselschade–advocaat.

Van 1983 tot en met 1990 is hij werkzaam geweest als fiscaal- en juridisch adviseur ten behoeve van het midden – en kleinbedrijf. In 1990 richtte hij samen met mr. W.M.J. Saes het huidig advocatenkantoor Tijssen & Saes, advocaten en belastingadviseurs op. Sindsdien, beëdigd als advocaat en procureur, richt hij zich vooral op juridische dienstverlening aan het midden-en kleinbedrijf met als speciale aandachtsgebieden: vennootschapsrecht, bouwrecht, verzekeringsrecht, en erfrecht.

In 1997 is hij toegetreden tot de vereniging van letselschade-advocaten ‘LSA’ (www.lsa.nl) en werd het verhalen van schade van letselschade-slachtoffers een extra speerpunt van zijn praktijk.
Hij is sinds de oprichting in 2005 voorzitter van de Stichting Velisa ( Verenigde Limburgse Slachtoffferadvocaten; www.stichtingvelisa.nl ) een stichting met als doel de juridische bijstand door advocaten aan slachtoffers van verkeersongevallen, van bedrijfsongevallen, van medische fouten en van mishandelingen te verbeteren. Hij neemt deel aan de Werkgroep Artsen Advocaten (www.waa.nl).
In de afgelopen jaren is juridische bijstandverlening aan verzekerden in geval van brandschade ter verkrijging van verzekeringsuitkering van de verzekeraar eveneens een belangrijk onderdeel van zijn praktijk geworden.

De kantoororganisatie is mede zijn verantwoordelijkheid.

U kunt mr. M.F.J.J.M. Tijssen als volgt bereiken:
Scroll naar boven