Mr. R.M.T.A. SAES (Rianne)

Wie de chaos beschrijft, stelt orde op zaken. Dat is precies wat ik het liefste doe: cliënten en mezelf wegwijs maken binnen de complexe en steeds veranderende wet- en regelgeving. Vergelijk het met een druk en onoverzichtelijk verkeerspunt. Het moment dat je moet bepalen of je rechtdoor gaat, linksaf buigt en of de fietser voorrang heeft? Iemand die jou dan de weg wijst, geeft zelfvertrouwen en rust. Mijn drive als advocaat is om mensen te helpen en hen weer een zetje in de goede richting te geven. Zo breng ik in kaart wat nu daadwerkelijk de vraag is en formuleer ik afspraken om het geschil te beëindigen of te voorkomen. En soms is een en ander al afgesproken en zit juist hier het probleem. De afspraken zijn dan niet goed en verdienen aanpassing. Ik wil dan het naadje van de kous weten. Zoek het tot op de bodem uit. Iets wat mij ook in mijn privéleven drijft. En in het bijzonder tijdens vakanties: vrijwel alles is van tevoren uitgezocht, gepland en gereserveerd, zodat we kunnen doen waarvoor vakantie is bedoeld: genieten.”

Sinds 2014 is Rianne als advocaat werkzaam bij Tijssen & Saes advocaten en belastingkundigen. Rianne studeerde in 2012 af in het Nederlands recht aan de universiteit in Maastricht. Daarna volgde zij in 2013 de masteropleiding privaatrecht die ze cum laude heeft afgerond.

 

Rianne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied letselschade geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.  

U kunt mr. R.M.T.A. Saes als volgt bereiken:

Scroll naar boven