ALGEMENE INFORMATIE

Tijssen & Saes Advocaten

Het advocatenkantoor is opgericht in 1948 door wijlen Mr. K.M.J.A.F. Neu. Begin 1990 zijn tot het kantoor toegetreden Mr. M.F.J.J.M. Tijssen en Mr. W.M.J. Saes.

Bij Tijssen & Saes Advocaten werken thans 8 advocaten, met ieder een eigen specialisatie waarvan twee gespecialiseerd letselschade-advocaten.

Daar waar juridische problemen vaak nauw samenhangen met financiële en fiscale gevolgen, zoals ook bij letselschade, zijn Tijssen & Saes Advocaten en Belastingadviseurs bij uitstek deskundig en ervaren.
Onze advocaten hechten zeer aan een vertrouwensrelatie met hun cliënten, waardoor bijvoorbeeld alle relevante gevolgen van het letsel, goed aan bod kunnen komen.

Veel zaken worden in teamverband gedaan. Overleg tussen onze advocaten voorkomt fouten en verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening.

In de loop der jaren is specialisatie bij Tijssen & Saes Advocaten sterk bevorderd. Specialisatie vergroot kennis en daarmee slagkracht en zo kunt u rekenen op deskundige behandeling van uw dossier.

In internationale zaken werken wij samen met advocatenkantoren in het buitenland omdat wij menen dat onze dienstverlening daardoor wordt verbeterd.

Alhoewel deze website alleen over letselschade gaat, is dit slechts een van de rechtsgebieden waarin onze advocaten zijn gespecialiseerd.

www.tijssen-saes.nl

Andere rechtsgebieden

U kunt, buiten letselschaderecht, ook bij ons terecht voor de volgende rechtsgebieden:
Scroll naar top