Ons team: Uw belangenbehartigers

​De voordelen van ons professioneel team

De letselschade advocaten van Tijssen & Saes Advocaten zijn vier specialisten, twee gespecialiseerde advocaten, een jurist en een juridisch secretaresse. Onze specialisten behartigen enkel belangen van slachtoffers, niet van verzekeraars. Wij behartigen daarom enkel uw belang. Onze medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis om u in uw letselschadezaak goed bij te staan. Bovendien hebben zij oog voor de persoonlijke behoefte van u als slachtoffer van letselschade.

Juist daarom staat persoonlijke aandacht bij ons team voorop. Onze specialisten werken veel samen zodat u, ook bij afwezigheid van de hoofdbehandelaar van uw zaak, altijd een aanspreekpunt heeft. Ook tijdens de vakantieperiode! Dat is wel zo geruststellend.

In een letselschadezaak komen veel disciplines bij elkaar. Daarom werken wij met vaste adviseurs, zoals bijvoorbeeld de medisch adviseur, de rekenkundige, de arbeidsdeskundige, en dergelijke. Wij maken dankbaar gebruik van onze goede connecties in de letselschadewereld, en daar plukt u de vruchten van!

Al onze advocaten zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten “LSA”. Deze vereniging van gespecialiseerde advocaten waarborgt en bevordert de deskundigheid van haar leden. De leden van deze vereniging hebben allen een specialisatie-opleiding (Grotius Personenschade) afgerond en de kennis wordt altijd actueel gehouden via verplichte nascholingscursussen. ​​

v.l.n.r: mw. Schroyen, mr. Tijssen, mr. Dohmen, mw. Puts-Lebon en mr. Saes
Scroll naar boven