ALGEMENE INFORMATIE

Tijssen & Saes Advocaten

Het advocatenkantoor is opgericht in 1948 door wijlen Mr. K.M.J.A.F. Neu. Begin 1990 zijn tot het kantoor toegetreden Mr. M.F.J.J.M. Tijssen en Mr. W.M.J. Saes. Bij Tijssen & Saes Advocaten werken thans 8 advocaten, met ieder een eigen specialisatie waarvan twee gespecialiseerd letselschade-advocaten.

Daar waar juridische problemen vaak nauw samenhangen met financiële en fiscale gevolgen, zoals ook bij letselschade, zijn Tijssen & Saes Advocaten en Belastingadviseurs bij uitstek deskundig en ervaren.
Onze advocaten hechten zeer aan een vertrouwensrelatie met hun cliënten, waardoor bijvoorbeeld alle relevante gevolgen van het letsel, goed aan bod kunnen komen.

Daarnaast worden veel zaken in teamverband gedaan. Er is veel overleg tussen onze advocaten, waardoor wij fouten voorkomen en de kwaliteit van de dienstverlening verhogen. Verder is in de laatste jaren de specialisatie bij Tijssen & Saes Advocaten sterk bevorderd. Deze specialisatie vergroot kennis en daarmee slagkracht en zo kunt u rekenen op deskundige behandeling van uw dossier.

Ook werken wij in internationale zaken samen met advocatenkantoren in het buitenland, omdat wij menen dat onze dienstverlening daardoor wordt verbeterd.

Alhoewel deze website alleen over letselschade gaat, is dit slechts een van de rechtsgebieden waarin onze advocaten zijn gespecialiseerd.

www.tijssen-saes.nl

Scroll naar boven